Royex produkterMaxfiretändare

För maximal användbarhet och flexibilitet kommer Maxfiretändaren färdigmonterad. Maxfiretändare erbjuds i dagsläget med två olika kabellängder (2,5 och 4,5 meter). Patronen med monterad tändare är alltid vattentät och hanteringssäker. Ytterligare detaljer och tekniska specifikationer om Maxfiretändaren hittar du via nedan länk.

MAXFIRETÄNDAREN - TEKNISKA SPECIFIKATIONER   

Tändapparater

Royex tändapparater Mars och Bart är framtagna för att passa kraven för Royex tändsystem. De klarar både Maxfiretändare och vanliga generation I tändpärlor. Tändapparaterna kan även användas för att antända sprängkapslar klass I, II och III.

TÄNDAPPARATER - TEKNISKA SPECIFIKATIONER   


Håljärn

För att minimera risken för hålblåsningar och för att försäkra att gasvolymer och därmed trycket stannar i borrhålet, är en håltätning över borrhålet rekommenderad. Royex håljärn är speciellt framtagen för detta syfte.

HÅLJÄRN - MER INFORMATION   
Täckning

En sprängmatta måste vara konstruerad för att klara av de slitsamma förhållanden som sprängning och spräckning innebär. De måste vara väldigt slitstarka och överleva många användningscykler. Royex tungtäckningsmattor är framtagna med detta i åtanke och håller högsta kvalitet och hållbarhet. Skräddarsydda storlekar görs på beställning

SPRÄNGMATTOR - MER INFORMATION