Hur kommer jag igång med Royex?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som användare att komma igång med Royex spräcksystem har vi på Royex Scandinavia tagit fram ett nytt koncept. Vi hjälper våra kunder med alla spörsmål i varje del av processen för att säkerställa att ni kan komma igång så snabbt och smidigt som möjligt.

Är du sprängare?

Om du är sprängare idag, läs mer om hur du kommer igång mer Royex här.

Har du redan ett giltigt spräck kort eller en P2 utbildning?

Om du kan uppvisa ett giligt spräck kort och ett inköps- och förvaringstillstånd så har du redan idag rätt att köpa och använda Royex. Det spelar ingen roll från vilken leverantör du fått din utbildning, ditt tillstånd gäller alla P2 produkter eller stenspräckningspatroner på den svenska marknaden. Tänk på att du även måste ha en utbildning som motsvarar Arbetsmiljöverkets regler, läs mer här.

Har du ingen P2 utbildning idag?

Om du inte har någon P2 utbildning eller något spräck-kort så följer du stegen nedan.

1) Kontakta oss
Ring, skicka ett brev eller om du är i närheten kom förbi på en fika. Vi diskuterar dina behov, får förståelse för hur just din verksamhet fungerar. Beskriv ett vanligt jobb och vilka utmaningar du har i dagsläget.

2) Vi sätter ihop ett skräddarsytt startpaket
När vi förstår vad du behöver sätter vi ihop ett skräddarsytt startpaket som passar dina behov. Vi säljer inte något du inte behöver eller missar något som du kommer att behöva. Vi ser till att du får ett bra pris på startpaketet så att dina initiala investeringskostnader blir så små som möjligt.

3) Planera in ett kurstillfälle
Kontakta oss via anmälningsformuläret här, och anmäl dig till nästa kurstillfälle. För mer information, ladda ner vår utbildningsbroschyr 2019. Kontakta oss för prisuppgifter och aktuella kurstillfällen.

4) Var med på kursen
Var vi än är när vi håller kursen vill vi garantera dig en kvalitativ utbildning där du ska känna dig trygg med de kunskaper du får för att använda Royexsystemet. Vi fokuserar på den kunskap som är viktig för dig och när kursen är klar vill vi du ska känna dig trygg med produkten.

5) Få ditt kort och tillstånd
När du gått kursen kommer du få ditt sprängkort med post (givet att du har intygat nödvändig praktik). Vi registrerar dig i våra system och har du fått alla tillstånd på plats levererar vi ditt startpaket inom 24 timmar.

6) Ditt första jobb med Royex spräcksystem
Vi ser gärna att du håller nära kontakt med oss under dina första jobb. Tveka inte att ringa oss om du är osäker, behöver hjälp eller har andra frågor om produkten. Vi tar dina frågor på största allvar och vår viktigaste uppgift att se till att du är nöjd med våra produkter.

Kontakta oss redan idag på info@royex.se